Kwaliteitslambrusco van een van de oudste en grootste lambrusco producenten. Zacht en fruitig met bramen en frambozen. Heerlijk om te schenken bij pizza of pastagerechten met tomatensaus. De hoofdstad van de regio Emilia-Romagna is Bologna. Geen wonder dat deze wijn goed gaat met pasta bolognese. Alcoholpercentage: 11%. Inhoud: 75cl.
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De druif pecorino is vernoemd naar de schapen, die van de rijpe druiven snoepen in de wijngaard. Deze Riporta pecorino is vol van smaak en levendig fris. Lekker bij vitello tonnato. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn