De druiven worden half maart handmatig geoogst, ontsteelt en geplet. De druiven worden geperst bij een lage temperatuur van 8°C tot 12°C, de most wordt vervolgens gedecanteerd in tanks gedurende 24 uur. De fermentatie vindt plaats in roestvrijstalen tanks bij een gecontroleerde temperatuur van 16°C met specifieke gist om de verse kwaliteit van het fruit te behouden.
Een elegante en levendige wijn met kenmerkende trekjes van de Torrontés en een aanhoudende citrusachtige afdronk.
2023 - Decanter : 90/100 in 2024
Met wijn als basis is, door toevoeging van wat fruitaroma, een lichtzoete wijndrank gecomponeerd, met een lichtvoetige, ongecompliceerde smaak. Heerlijk op zichzelf als aperitief. Ook te ...
Meer over deze wijn
De Winabis Double Taste Green Edition is heel ondeugend, maar binnen de grenzen van het geaccepteerde.
Aangenaam aromatisch, half zoet, met een gedurfde hoge mix van cannabisgeur en de smaak sappige perzik zal je verbazen.
Meer over deze wijn
De wijn is geen doorsnee vanille-chardonnay, maar eentje met een hoge drinkbaarheidsfactor.Heel mild en fruitig op de neus. Minder voor de hand liggende zuur dan veel Limoux Chardonnays. ...
Meer over deze wijn