De druiven worden half maart handmatig geoogst, ontsteelt en geplet. De druiven worden geperst bij een lage temperatuur van 8°C tot 12°C, de most wordt vervolgens gedecanteerd in tanks gedurende 24 uur. De fermentatie vindt plaats in roestvrijstalen tanks bij een gecontroleerde temperatuur van 16°C met specifieke gist om de verse kwaliteit van het fruit te behouden.
Een elegante en levendige wijn met kenmerkende trekjes van de Torrontés en een aanhoudende citrusachtige afdronk.
2023 - Decanter : 90/100 in 2024
Een heerlijke zoete witte wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk ...
Meer over deze wijn
Het gebied Alba staat bekend om superieure wijnen. De wijngaarden en het terroir die aan de basis staan van deze wijn behoren in de streek tot de elite. Daarom is het niet gek dat deze ...
Meer over deze wijn
De druiven zijn afkomstig van het Mosel gebied. Tijdenlang werd gedacht dat een echte Riesling te herkennen was aan de 'gout de pétrol', ofwel de geur van petroleum die de wijn had. ...
Meer over deze wijn
Mooi briljant goudgeel met groene reflecties. Aangename neus, met subtiele aroma's van gedroogde bloemen (limoenbloesem, witte lila) en rijp wit vruchtvlees (perzik, peer). Gekenmerkt door ...
Meer over deze wijn