Bonera van het Siciliaanse Mandrarossa is een houtgerijpte rode blend uit de buurt van het plaatsje Menfi. Hij wordt gemaakt van nero d’avola en cabernet franc. Met rood fruit, pruimen en amandelen. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
De lokale nero d’avola wordt voor deze Siciliaanse wijn geblend met internationale druivenrassen zoals merlot, syrah en cabernet franc. Dan proef je pruimen, tabak, cacao en verse munt. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 37.5cl.
Meer over deze wijn
In het lokale Siciliaanse dialect betekent ‘Burdese’ zoiets als ‘uit Bordeaux’. Logisch, want de wijn wordt gemaakt van 70% cabernet sauvignon en 30% cabernet franc. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
De lokale nero d’avola wordt voor deze Siciliaanse wijn geblend met internationale druiven zoals merlot en syrah. Dan proef je pruimen, tabak, cacao en verse munt. Heerlijk bij ...
Meer over deze wijn
Bij de Siciliaanse coöperatie Inycon zijn meer dan 2.300 druivenboeren aangesloten. Deze shiraz wordt gemaakt van biologisch verbouwde druiven. Hij is krachtig met cassis, bramen, chocola en ...
Meer over deze wijn
Brut Millesimato is een term die je niet elke dag tegenkomt op een prosecco. Hij is droog gevinifieerd, vandaar de term Brut. Daarnaast is het een single vintage wine. Alle gebruikte druiven ...
Meer over deze wijn
Voor de Amarone worden de druiven ingedroogd. Het geconcentreerde sap levert een krachtige, stoere, droge wijn op. Vol, bitter en rijk van smaak met een hoog alcoholpercentage. Alcoholpercentage: 15%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Primitivo is een graag geziene gast in het uiterste zuiden van de laars. In Puglia profiteert hij van veel zonuren en warmte. Ideaal voor krachtig, zondoorstoofd rood. Deze Limited Edition ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn