Bonera van het Siciliaanse Mandrarossa is een houtgerijpte rode blend uit de buurt van het plaatsje Menfi. Hij wordt gemaakt van nero d’avola en cabernet franc. Met rood fruit, pruimen en amandelen. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
De lokale nero d’avola wordt voor deze Siciliaanse wijn geblend met internationale druivenrassen zoals merlot, syrah en cabernet franc. Dan proef je pruimen, tabak, cacao en verse munt. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 37.5cl.
Meer over deze wijn
In het lokale Siciliaanse dialect betekent ‘Burdese’ zoiets als ‘uit Bordeaux’. Logisch, want de wijn wordt gemaakt van 70% cabernet sauvignon en 30% cabernet franc. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
De lokale nero d’avola wordt voor deze Siciliaanse wijn geblend met internationale druiven zoals merlot en syrah. Dan proef je pruimen, tabak, cacao en verse munt. Heerlijk bij ...
Meer over deze wijn
De wijn is robijn rood van kleur. Intense geur van rode bes, wilde aardbei en granaatappel. In de smaak veel rood fruit, lichte vanille tonen en milde tannines. ...
Meer over deze wijn
Collines Rhodaniennes is een IGP uit de noordelijke Rhône, gelegen aan de oostkant van de Rhône, tegenover Condrieu. Deze 100% viognier kan je daarom gerust zien als een baby-Condrieu. ...
Meer over deze wijn
Bij Rioja denken we meestal aan rode wijn maar ze maken er ook lekker wit. Deze wijn van de viura druif is rijk en zonnig zonder zwaar te zijn. In geur en smaak bloemen, appel, citrus en ook ...
Meer over deze wijn
Voor de Amarone worden de druiven ingedroogd. Het geconcentreerde sap levert een krachtige, stoere, droge wijn op. Vol, bitter en rijk van smaak met een hoog alcoholpercentage. Alcoholpercentage: 15%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Het Loiredorp Vouvray is de hometown van chenin blanc. Ze maken er droge, zoete en zelfs mousserende wijnen van. Deze chenin is lichtzoet met gele appel en nectarine. Heerlijk bij pittige ...
Meer over deze wijn