Bonera van het Siciliaanse Mandrarossa is een houtgerijpte rode blend uit de buurt van het plaatsje Menfi. Hij wordt gemaakt van nero d’avola en cabernet franc. Met rood fruit, pruimen en amandelen. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
De lokale nero d’avola wordt voor deze Siciliaanse wijn geblend met internationale druivenrassen zoals merlot, syrah en cabernet franc. Dan proef je pruimen, tabak, cacao en verse munt. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 37.5cl.
Meer over deze wijn
In het lokale Siciliaanse dialect betekent ‘Burdese’ zoiets als ‘uit Bordeaux’. Logisch, want de wijn wordt gemaakt van 70% cabernet sauvignon en 30% cabernet franc. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
De lokale nero d’avola wordt voor deze Siciliaanse wijn geblend met internationale druiven zoals merlot en syrah. Dan proef je pruimen, tabak, cacao en verse munt. Heerlijk bij ...
Meer over deze wijn
Bij de Siciliaanse coöperatie Inycon zijn meer dan 2.300 druivenboeren aangesloten. Deze shiraz wordt gemaakt van biologisch verbouwde druiven. Hij is krachtig met cassis, bramen, chocola en ...
Meer over deze wijn
Primitivo is een graag geziene gast in het uiterste zuiden van de laars. In Puglia profiteert hij van veel zonuren en warmte. Ideaal voor krachtig, zondoorstoofd rood. Deze Limited Edition ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
Mousserende zoete Noord-Italiaanse wijn gemaakt van de muskaatdruif. Hij heeft een laag alcoholpercentage van slechts 5%. Je ruikt de geur van witte bloemen, tafeldruiven en peren. Alcoholpercentage: 5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Pinot grigio afkomstig uit Sicilië. Warm, zwoel en zonnig met de nodige verkoelende invloeden van de Middellandse Zee. Je proeft grapefruit, gele appel, rijpe peer, perzik en specerijen. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn