100% petit verdot afkomstig van het domein Zisola in het Siciliaanse Noto. Hij is intens en elegant met zelfs wat ‘peaty-achtige’ tonen, die je ook wel in whisky tegenkomt. Alcoholpercentage: 15%. Inhoud: 75cl.
Bij Mandrarossa in het zuidwesten van Sicilië wordt van de Bordeauxdruif petit verdot een ‘monocépage’ gemaakt. 100% petit verdot! En dat zonder houtopvoeding. Met rode bessen, pruimen en ...
Meer over deze wijn
Intens rode kleur met een paarse gloed. In de smaak vol sap met herkenbare tonen van zwarte bessen en rijpe kersen. De wijn heeft een mooie kruidigheid en hints van vanille door de ...
Meer over deze wijn
Bij de Siciliaanse coöperatie Inycon zijn meer dan 2.300 druivenboeren aangesloten. Deze shiraz wordt gemaakt van biologisch verbouwde druiven. Hij is krachtig met cassis, bramen, chocola en ...
Meer over deze wijn
Inycon is een Siciliaanse coöperatie die van de druiven van verschillende boeren heerlijke wijnen maakt. De nero d’avola is een lokale druif die op Sicilië het beste tot zijn recht komt. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Voor de Amarone worden de druiven ingedroogd. Het geconcentreerde sap levert een krachtige, stoere, droge wijn op. Vol, bitter en rijk van smaak met een hoog alcoholpercentage. Alcoholpercentage: 15%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Collines Rhodaniennes is een IGP uit de noordelijke Rhône, gelegen aan de oostkant van de Rhône, tegenover Condrieu. Deze 100% viognier kan je daarom gerust zien als een baby-Condrieu. ...
Meer over deze wijn
Bij Rioja denken we meestal aan rode wijn maar ze maken er ook lekker wit. Deze wijn van de viura druif is rijk en zonnig zonder zwaar te zijn. In geur en smaak bloemen, appel, citrus en ook ...
Meer over deze wijn
Het Loiredorp Vouvray is de hometown van chenin blanc. Ze maken er droge, zoete en zelfs mousserende wijnen van. Deze chenin is lichtzoet met gele appel en nectarine. Heerlijk bij pittige ...
Meer over deze wijn