Bij de riesling van Max Mann draait het allemaal om het spel tussen zoet en zuur. De wijn smaakt naar perzik en abrikoos, met frisse groene appels en tegelijkertijd een klein tikje restzoet. Alcoholpercentage: 11,5%. Inhoud: 75cl.
De term 50° slaat op de noorderbreedte van Schloss Johannisberg uit de Rheingau. De 50e breedtegraad loopt precies door hun wijngaarden. Lekker bij salades, vis, schaal- of schelpdieren of ...
Meer over deze wijn
Mooie lichtgele kleur met een fris en open boeket. Zachte, sappige, milde smaak met frisse zuren en een klein zoetje op afdronk. Serveren als aperitief of bij exotische maaltijden. ...
Meer over deze wijn
Deze wijn is gemaakt van witte druiven en heeft een aangename geur van rijpe appel. De smaak is fruitig en zacht met een licht zoetje en fruitige aroma's. ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Kort op hout gerijpte blend van garnacha en tempranillo afkomstig uit Toro, La Mancha en Valdepeñas. Met zwarte kersen, bramen, specerijen, zijdezachte tannines en een lange afdronk. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 150cl.
Meer over deze wijn
Deze Cru Bourgeois uit de Médoc is een klassieke Bordeaux met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hij wordt gemaakt van 50% merlot, 45% cabernet sauvignon en 5% petit verdot. Deels ...
Meer over deze wijn
De wijn wordt gemaakt van de muscat-druif. Versterkte wijn met 15% alcohol en een flinke dosis restzoet. Deze dessertwijn past perfect bij cheese cake tiramisu of crème brûlée. Alcoholpercentage: 15%. Inhoud: 50cl.
Meer over deze wijn