Italiaanse landwijn met een uitzonderlijke kwaliteit. Gemaakt van druiven uit heel Italië: negroamaro uit Puglia, montepulciano uit de Abruzzen, nero d’avola uit Sicilië en merlot uit Veneto. Fris en levendig met frambozen, aardbeien en kersen. Heerlijk bij salades, gerechten met kip of bij gegrilde vis. De oorsprong van Piccini ligt in Toscane, maar voor deze rosé worden de druiven uit het hele land gehaald. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 75cl.
Biologische rosé afkomstig uit Corbières, een appellatie aan de Middellandse Zee. Hier worden gevarieerde wijnen gemaakt waarin je altijd de zon proeft. In dit geval van merlot en cabernet ...
Meer over deze wijn
Een toegankelijke rosé uit Toscane, gemaakt van de druiven merlot, sangiovese en primitivo. Lekker koel drinken bij een borrel, buurtbarbecue of een zomerse lichte (Italiaanse) maaltijd. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze lekkere rosé van Sicilië, half merlot en half syrah, wordt gemaakt van biologisch geteelde druiven. De wijn is fris met de geur en smaak van aardbei, framboos, beetje kruiden en ...
Meer over deze wijn
De Affresco Rosato is een rosé gemaakt van 50% nero d’avola, 25% merlot en 25% syrah. De lokale nero d’avola zorgt voor stevigheid, merlot maakt hem wat zachter en syrah fruitig en kruidig. ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De druif pecorino is vernoemd naar de schapen, die van de rijpe druiven snoepen in de wijngaard. Deze Riporta pecorino is vol van smaak en levendig fris. Lekker bij vitello tonnato. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn