Scalunera is lokaal dialect voor ‘zwarte trap’. Een verwijzing naar de terrassenwijngaarden op de Etna. Die zorgt voor vruchtbare landbouwgrond en vulkanische bodem. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Vernoemd naar de legendarische uitbarsting (Eruzion) van de vulkaan de Etna in 1614 en gemaakt van 100% nerello mascalese. Hij heeft pittige zuren en stevige tannines. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Siciliaanse wijn van 100% nerello mascalese aangeplant aan de voet van de vulkaan de Etna. Licht van kleur met frambozen, pruimen, kersen, cranberry en kaneel. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Bij de Siciliaanse coöperatie Inycon zijn meer dan 2.300 druivenboeren aangesloten. Deze shiraz wordt gemaakt van biologisch verbouwde druiven. Hij is krachtig met cassis, bramen, chocola en ...
Meer over deze wijn
Inycon is een Siciliaanse coöperatie die van de druiven van verschillende boeren heerlijke wijnen maakt. De nero d’avola is een lokale druif die op Sicilië het beste tot zijn recht komt. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Brut Millesimato is een term die je niet elke dag tegenkomt op een prosecco. Hij is droog gevinifieerd, vandaar de term Brut. Daarnaast is het een single vintage wine. Alle gebruikte druiven ...
Meer over deze wijn
Primitivo is een graag geziene gast in het uiterste zuiden van de laars. In Puglia profiteert hij van veel zonuren en warmte. Ideaal voor krachtig, zondoorstoofd rood. Deze Limited Edition ...
Meer over deze wijn
Voor de Amarone worden de druiven ingedroogd. Het geconcentreerde sap levert een krachtige, stoere, droge wijn op. Vol, bitter en rijk van smaak met een hoog alcoholpercentage. Alcoholpercentage: 15%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Bij Rioja denken we meestal aan rode wijn maar ze maken er ook lekker wit. Deze wijn van de viura druif is rijk en zonnig zonder zwaar te zijn. In geur en smaak bloemen, appel, citrus en ook ...
Meer over deze wijn