In het zuiden van Sicilië vind je de DOC Sicilia Vittoria. Daar maakt men deze wijn van de inheemse en schaarse frappato-druif. Zacht, maar met body en lichtrood zomerfruit. Licht gekoeld drinken. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Cerasuolo di Vittoria is de enige DOCG van Sicilië en daarmee het hoogst geklasseerde wijngebied van het eiland. Gemaakt van nero d’avola en frappato met de smaak van kersen, aardbei en ...
Meer over deze wijn
Siciliaanse blend van 70% nero d’avola en 30% frappato. Afkomstig van de Dorilli wijngaard in Cerasuolo di Vittoria Classico DOCG, de hoogst geklasseerden wijn van Sicilië. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Inycon is een Siciliaanse coöperatie die van de druiven van verschillende boeren heerlijke wijnen maakt. De nero d’avola is een lokale druif die op Sicilië het beste tot zijn recht komt. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Intense en geconcentreerde wijn gemaakt van aan de druivenstok ingedroogde syrah. De wijn krijgt hierdoor meer kracht en smaak. Met pruimen, peper en veel lengte. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
De Amarone van Zuid-Afrika. Gemaakt van ingedroogde pinotage-druiven. Dat levert een beest van een wijn op met maar liefst 16,5% alcohol en nog altijd 15 gram restsuiker per liter. Je proeft ...
Meer over deze wijn