Cava gemaakt van 100% chardonnay met slechts 2,5 gram suiker per liter. Vandaar de naam Brut Nature. Je proeft perzik, citroen en vers geroosterd brood. Met een mooi geïntegreerde bubbel en een romig mondgevoel. Feestelijk aperitief. Heerlijk bij tapas, vis of schaal- en schelpdieren. Alcoholpercentage: 12%. Inhoud: 75cl.
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
Bodegas Langa staat voor maar liefst 150 jaar familiegeschiedenis, een bijzonder gegeven in het Spaanse Calatayud. In 1867 was het voor Juan Langa Mariscal het moment aan de voor hem ...
Meer over deze wijn
Deze rosé champagne van De Saint-Gall wordt gemaakt van 84% chardonnay. Hij krijgt zijn kleur door de toevoeging van 16% rode wijn gemaakt van pinot noir druiven uit de champagnestreek. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De druif pecorino is vernoemd naar de schapen, die van de rijpe druiven snoepen in de wijngaard. Deze Riporta pecorino is vol van smaak en levendig fris. Lekker bij vitello tonnato. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn