Krachtige dinerwijn met body, Barolo-achtige grip en frambozen-fraîcheur à la Barbera. Uit de top-appellatie binnen Barbera d'Asti, Nizza D.O.C.G. Een superkoop!
Viognier is een moeilijke druif om te verbouwen. Dit komt doordat de druif alleen houdt van een arme, kalkrijke en granieten bodem. Daarbij komt dat de druif precies rijp moet zijn om ...
Meer over deze wijn
Erg aangenaam glas Barbera gemaakt door de boertjes van de Cantina di Vinchio!Vinchio ligt in het noordoosten van de Piemonte dichtbij Nizza. Dit gebied is bij uitstek geschikt voor perfecte ...
Meer over deze wijn
Naast de conventionele wijnbouw maakt San Silvestro ook biologisch gekwalificeerde wijnen, zoals deze barbera. De druiven komen uiteraard uit Piemonte. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze Rosso is de instapper van de biologische wijnen van San Silvestro. Hij rijpt op roestvrijstaal en komt dus niet in aanraking met hout. Zacht en toegankelijk en lekker bij gegrilde ...
Meer over deze wijn
Zwoel Siciliaans rood, boordevol zonnig fruit, chocotoffee en verleidelijk rijp. Superzacht en vol. Alsof je de hartverwarmende Mediterrane zon in huis haalt. Ongereserveerd lekkere Riserva.
Meer over deze wijn
Weelderige Pomerol uit rijk jaar van het beroemde Château Clinet. Krachtig, verleidelijk en fluweelzacht met diepte en complexiteit. Deze kerst al heerlijk! ...
Meer over deze wijn
Een paar jaar geleden stonden zes Governo's op de proeftafel die het blind moesten opnemen tegen de Amarones, Ripasso's en Appassimento's. De grote verrassing van deze proeverij bleek ...
Meer over deze wijn
De Tempranillo is een blauwe druif die vooral bekendstaat als de ruggengraat van Spaanse topwijnen. De naam komt van temprano, wat "vroeg" betekent, verwijzend naar de vroege rijping van de ...
Meer over deze wijn