Naast de conventionele wijnbouw maakt San Silvestro ook biologisch gekwalificeerde wijnen, zoals deze barbera. De druiven komen uiteraard uit Piemonte. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
De 2024 Roero Arneis DOCG van Bric Cenciurio is een indrukwekkende expressie uit Piemonte, Italië. Deze 100% Arneis knalt uit het glas met nectarine, witte perzik, gele grapefruit en een ...
Meer over deze wijn
Viognier is een moeilijke druif om te verbouwen. Dit komt doordat de druif alleen houdt van een arme, kalkrijke en granieten bodem. Daarbij komt dat de druif precies rijp moet zijn om ...
Meer over deze wijn
Erg aangenaam glas Barbera gemaakt door de boertjes van de Cantina di Vinchio!Vinchio ligt in het noordoosten van de Piemonte dichtbij Nizza. Dit gebied is bij uitstek geschikt voor perfecte ...
Meer over deze wijn
Deze Rosso is de instapper van de biologische wijnen van San Silvestro. Hij rijpt op roestvrijstaal en komt dus niet in aanraking met hout. Zacht en toegankelijk en lekker bij gegrilde ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
Deze Cava Brut van Pata Negra heeft een elegante bubbel. Net als bij champagne krijgt de wijn een tweede vergisting op fles. De term Brut is een verwijzing naar het droge smaaktype met ...
Meer over deze wijn
Mucho Más Black is een blend van tempranillo en syrah druiven van oude stokken. De combinatie zorgt voor extra concentratie in de smaak. Rijk en zwoel van smaak. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn