Deze Rosso is de instapper van de biologische wijnen van San Silvestro. Hij rijpt op roestvrijstaal en komt dus niet in aanraking met hout. Zacht en toegankelijk en lekker bij gegrilde groente. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Wat is Appassimento eigenlijk? Het is een speciale manier van wijn maken waarbij de druiven pas op het allerlaatste moment worden geplukt. De handgeplukte trossen worden vervolgens gedroogd ...
Meer over deze wijn
Het productieproces van alcoholvrije wijn begint op dezelfde manier als dat van gewone wijn met alcohol. Tijdens dit proces ontstaat alcohol door het gisten van de suikers in het druivensap, ...
Meer over deze wijn
San Silvestro maakt een breed scala aan biologische wijnen in het Noord-Italiaanse Piemonte. Deze Bianco is een blend van gelijke delen favorita en riesling. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Nizza, in 2014 gepromoveerd tot D.O.C.G., is één van de drie sub-zones van Barbera d'Asti Superiore. En heeft een kalkrijk terroir dat verdacht veel lijkt op grote delen van Barolo. Ook ...
Meer over deze wijn
Kort op hout gerijpte blend van garnacha en tempranillo afkomstig uit Toro, La Mancha en Valdepeñas. Met zwarte kersen, bramen, specerijen, zijdezachte tannines en een lange afdronk. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 150cl.
Meer over deze wijn
De Italiaanse druif primitivo is de held van het zuiden. Hij staat voornamelijk aangeplant in Puglia, de hak van de laars. Hij levert krachtige wijnen op. Deze wijn past perfect bij gourmet, ...
Meer over deze wijn
Op deze Spaanse rode wijn van Bodem Bodegas siert een kunstwerk van de Franse kunstschilder Paul Cézanne. De wijn is een 100% garnacha uit de Spaanse DO Cariñena. Hij is fruitig en ...
Meer over deze wijn
100% chardonnay afkomstig uit de Bourgogne met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ziltig met mineraliteit en de smaak van appel, citroen en natte stenen. Heerlijk bij schaal- en ...
Meer over deze wijn