San Silvestro heeft zowel wijngaarden in Barbera d’Alba als in Barbera d’Asti. Asti is fris en direct van karakter. Aromatisch met kersen, pruimen en aardbeien. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Van de beste kalk-leemhoudende heuvels in de Monferrato vallei worden de mooiste Barbera druiven geplukt. Wat zijn de kenmerken? Zacht - intense kersensmaak en ouderwetse tannines. Dus heerlijk om bij te eten.
Meer over deze wijn
Een robijnrode wijn met een frisse en fruitige neus die doet denken aan zwarte bessen en rood fruit in combinatie met vanille en geroosterde hazelnoot. Een uitstekende combinatie met ...
Meer over deze wijn
Passito is een verwijzing naar het indrogen van de druiven. De helft van de druiven wordt geplukt en droogt 4 maanden in manden. De andere helft droogt aan de plant. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Op de heuvels van de Monferrato groeien de barbera-druiven voor deze Barbera d’Asti Superiore. Hij rijpt 14 maanden, waarvan 6 maanden op eikenhouten vaten. Alleen dan mag hij de naam ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
De Amarone van Zuid-Afrika. Gemaakt van ingedroogde pinotage-druiven. Dat levert een beest van een wijn op met maar liefst 16,5% alcohol en nog altijd 15 gram restsuiker per liter. Je proeft ...
Meer over deze wijn