Deze wijn ontstaat na het mengen van 5 (!) inheemse variëteiten uit de Condado do Tea regio (Treixadura, Albariño, witte Loureira, Godello en Torrontés), allemaal met het handje geplukt.De Rias Baixas wijnstreek ligt aan de Atlantische Oceaan kant en dit proef je in de smaak van de wijn terug. Complexe wijn met een fijne zilte touch, briljant rijpe zuren en een bak rijp fruit waar je u tegen zegt. De wijn combineert uitermate prima bij schaal-en schelpdieren.
De druiven worden eind september handmatig van de 40 jaar oude wijnstokken geknipt. Ze worden dan in 6 kilo kratten gelegd die dan in een speciale droogruimte voor ongeveer 100 dagen ...
Meer over deze wijn
De Cave de Richemer heeft als slogan: 'your stopover between land and sea!'Tja wat moet je daar nog aan toevoegen als je deze bloedstollend goed gemaakte Sauvignon Blanc hebt gedronken? De ...
Meer over deze wijn
Rijke kersenkleur met een steenrode rand. Fruit en kruiden combineren harmonieus tezamen met de toast aroma's van de 25 maanden houtrijping op Frans en Amerikaans eiken. Na de nodige ...
Meer over deze wijn
Een fruitige rode wijn die, zoals de naam al doet vermoeden, 6 maanden gerijpt heeft in Amerikaanse eiken vaten. De wijn heeft een mooie kersenrode kleur en een geur van donkere fruitaroma's ...
Meer over deze wijn