Dit is een rijke, zeer krachtige rode wijn waarin je de puurheid van de Vilarica Valley proeft. Deze Portugese wijn wordt op biologische wijze geproduceert. En dat proef je. Lekker bij gegrild rood vlees. Deze wijn kreeg 90 Parkerpunten en een won een zilveren medaille bij het International Wine & Spirit Concours.
Donker rode kleur. In de geur rijpe zwarte bessen, eikenhout en vanille. Een volle, rijke smaak, met goed geïntegreerde tannine structuur, zwarte bessen en kruiden. Een lange, volle afdronk.
Meer over deze wijn
Het porthuis Barros heeft in de loop van zijn bestaan een grote reputatie opgebouwd met bijzondere Colheita's. Net als andere porthuizen startte Barros de afgelopen decennia daarnaast met de ...
Meer over deze wijn
Gemaakt door de fameuze Port-familie Symington. En dit proef je! Kruidige en rijpe tonen van echte Port druiven zoals touriga nacional en tinta roriz (tempranillo). De volle smaak past ...
Meer over deze wijn
De familie Symington is bekend geworden door de productie van port. Maar gelukkig maken ze ook een verrassend goede, biologische rode wijn van de portdruiven tinta barroca en touriga ...
Meer over deze wijn
Fruitige bordeaux met precies dat beetje bite waardoor hij lekker is voor zo en om bij te eten. Past echt bij alles, van geroosterde ribeye tot vegetarische lasagne. Aanrader voor bij de borrelplank.
Meer over deze wijn
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Altijd lekker, zon lichte witte wijn met de friszoete smaak van rijpe muskaatdruif. Om zomaar van te genieten. Sinds kort vind je in het wijnschap deze nieuwe wijnlijn, die speciaal voor de ...
Meer over deze wijn
Deze zachte wijn heeft de volle smaak van rijpe mango en vanille. Lekker voor zo, bij curry en pittige, romige kaas. Deze volle, bijna romige Chardonnay komt uit de Languedoc, het zuiden van ...
Meer over deze wijn