Nero d’Avola uit Sicilië met de smaak van kersen, eucalyptus, kaneel en drop. De wijn is complex en intens. Schenk hem bij Italiaanse hoofdgerechten met rundvlees of lam. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 75cl.
Inycon is een Siciliaanse coöperatie die van de druiven van verschillende boeren heerlijke wijnen maakt. De nero d’avola is een lokale druif die op Sicilië het beste tot zijn recht komt. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Van het wereldberoemde Mazzei, bekend vanwege hun top Chianti’s. Met de hulp van Planeta hebben ze op Sicilië ook een geweldige plek gevonden om nero d’avola druiven te verbouwen. In dubbele ...
Meer over deze wijn
De lokale nero d’avola wordt voor deze Siciliaanse wijn geblend met internationale druivenrassen zoals merlot, syrah en cabernet franc. Dan proef je pruimen, tabak, cacao en verse munt. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 37.5cl.
Meer over deze wijn
De lokale nero d’avola wordt voor deze Siciliaanse wijn geblend met internationale druiven zoals merlot en syrah. Dan proef je pruimen, tabak, cacao en verse munt. Heerlijk bij ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De druif pecorino is vernoemd naar de schapen, die van de rijpe druiven snoepen in de wijngaard. Deze Riporta pecorino is vol van smaak en levendig fris. Lekker bij vitello tonnato. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Premier Cru Chablis uit Mont de Milieu krachtig, elegant en complex. Met citroen, witte bloemen en mineraliteit. De ideale wijn bij schaal- en schelpdieren, bij voorkeur oesters. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn