Siciliaanse blend van hoofdzakelijk nero d’avola en perricone. Hij rijpt 18 maanden op nieuwe Franse eikenhouten vaten en heeft een warm karakter met kersen, vijgen en vanille. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 75cl.
Inycon is een Siciliaanse coöperatie die van de druiven van verschillende boeren heerlijke wijnen maakt. De nero d’avola is een lokale druif die op Sicilië het beste tot zijn recht komt. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
De lokale nero d’avola wordt voor deze Siciliaanse wijn geblend met internationale druivenrassen zoals merlot, syrah en cabernet franc. Dan proef je pruimen, tabak, cacao en verse munt. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 37.5cl.
Meer over deze wijn
De lokale nero d’avola wordt voor deze Siciliaanse wijn geblend met internationale druiven zoals merlot en syrah. Dan proef je pruimen, tabak, cacao en verse munt. Heerlijk bij ...
Meer over deze wijn
Siciliaanse prestigewijn gemaakt van de lokale held nero d’avola. Hij doet denken aan syrah met zijn stevige tannines en de smaak van zwarte bessen en specerijen. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Kort op hout gerijpte blend van garnacha en tempranillo afkomstig uit Toro, La Mancha en Valdepeñas. Met zwarte kersen, bramen, specerijen, zijdezachte tannines en een lange afdronk. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 150cl.
Meer over deze wijn
Deze Cru Bourgeois uit de Médoc is een klassieke Bordeaux met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hij wordt gemaakt van 50% merlot, 45% cabernet sauvignon en 5% petit verdot. Deels ...
Meer over deze wijn
De wijn wordt gemaakt van de muscat-druif. Versterkte wijn met 15% alcohol en een flinke dosis restzoet. Deze dessertwijn past perfect bij cheese cake tiramisu of crème brûlée. Alcoholpercentage: 15%. Inhoud: 50cl.
Meer over deze wijn