Na een gisting op lage temperatuur rijpt de blend van 45% sauvignon en 55% semillon op Franse eikenhouten vaten, die hem een subtiele vanilletoon geven. Heerlijk bij een zeebaars met kreeftensaus, gegratineerde zalm, gebakken tong of tarbot.
Zoete wijn. Moelleux betekent letterlijk ‘zacht’ of ‘mollig’. Door de gisting van het druivensap op tijd te stoppen blijven er suikers over in de wijn. Deze zijn verantwoordelijk voor de ...
Meer over deze wijn
Witte Bordeaux uit Entre-Deux-Mers. Blend van de traditionele witte Bordeauxdruiven: sauvignon blanc, sémillon en muscadelle. Fris met tropisch fruit, groene appel, citroen en verse groene ...
Meer over deze wijn
100% sauvignon blanc uit Bordeaux gemaakt door een van de allerbeste wijnmakers: Jean-René Matignon, keldermeester van Château Pichon Baron uit Pauillac. Lekker bij garnalen cocktail. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Zoete wijn uit Bordeaux. Gemaakt van sémillon en sauvignon blanc. Sémillon geeft de wijn een honingachtige smaak terwijl de sauvignon blanc zorgt voor een aangename frisheid en de smaak van ...
Meer over deze wijn
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Een bleke, strogele kleur. In de geur fruitig, met aroma's van rijpe druiven, rozenblaadjes en citrusfruit. De smaak is opwekkend, heerlijk zacht zoet en sprankelend.
...
Meer over deze wijn
De Baron Fuenté familie is al ruim 300 jaar in het bezit van de wijngaarden waar zij de traditie van de Champagne hooghouden. Deze cuvee behoort tot de absolute top van wijnen uit Charly Sur ...
Meer over deze wijn