Na een gisting op lage temperatuur rijpt de blend van 45% sauvignon en 55% semillon op Franse eikenhouten vaten, die hem een subtiele vanilletoon geven. Heerlijk bij een zeebaars met kreeftensaus, gegratineerde zalm, gebakken tong of tarbot.
Witte Bordeaux uit Entre-Deux-Mers. Blend van de traditionele witte Bordeauxdruiven: sauvignon blanc, sémillon en muscadelle. Fris met tropisch fruit, groene appel, citroen en verse groene ...
Meer over deze wijn
100% sauvignon blanc uit Bordeaux gemaakt door een van de allerbeste wijnmakers: Jean-René Matignon, keldermeester van Château Pichon Baron uit Pauillac. Lekker bij garnalen cocktail. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Zoete wijn uit Bordeaux. Gemaakt van sémillon en sauvignon blanc. Sémillon geeft de wijn een honingachtige smaak terwijl de sauvignon blanc zorgt voor een aangename frisheid en de smaak van ...
Meer over deze wijn
Zoete wijn. Moelleux betekent letterlijk ‘zacht’ of ‘mollig’. Door de gisting van het druivensap op tijd te stoppen blijven er suikers over in de wijn. Deze zijn verantwoordelijk voor de ...
Meer over deze wijn
Schitterend geelgroen van kleur. Deze Australische blend heeft een elegante, licht aromatisch geur en frisse, maar tegelijkertijd uitgesproken smaken. Veel fruit, zoals kweepeer, citrus, ...
Meer over deze wijn
Bedwelmend Amarone, krachtig en overweldigend. Een donkere, dieprode kleur. Uit het glas stijgen allerlei geuren op: van bosbessen tot rozijntjes, van vijgen tot amarenekersen en van mokka ...
Meer over deze wijn
Mooi bleekgeel van kleur. Dit is een cava met een stevige mousse, maar de belletjes blijven heel fijn. Lekker aromatisch en fris. In de smaak rond en zacht, levendig en goede zuren. ...
Meer over deze wijn
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn