Na een gisting op lage temperatuur rijpt de blend van 45% sauvignon en 55% semillon op Franse eikenhouten vaten, die hem een subtiele vanilletoon geven. Heerlijk bij een zeebaars met kreeftensaus, gegratineerde zalm, gebakken tong of tarbot.
Witte Bordeaux uit Entre-Deux-Mers. Blend van de traditionele witte Bordeauxdruiven: sauvignon blanc, sémillon en muscadelle. Fris met tropisch fruit, groene appel, citroen en verse groene ...
Meer over deze wijn
100% sauvignon blanc uit Bordeaux gemaakt door een van de allerbeste wijnmakers: Jean-René Matignon, keldermeester van Château Pichon Baron uit Pauillac. Lekker bij garnalen cocktail. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Zoete wijn uit Bordeaux. Gemaakt van sémillon en sauvignon blanc. Sémillon geeft de wijn een honingachtige smaak terwijl de sauvignon blanc zorgt voor een aangename frisheid en de smaak van ...
Meer over deze wijn
Zoete wijn. Moelleux betekent letterlijk ‘zacht’ of ‘mollig’. Door de gisting van het druivensap op tijd te stoppen blijven er suikers over in de wijn. Deze zijn verantwoordelijk voor de ...
Meer over deze wijn
Met wijn als basis is, door toevoeging van wat fruitaroma, een lichtzoete wijndrank gecomponeerd, met een lichtvoetige, ongecompliceerde smaak. Heerlijk op zichzelf als aperitief. Ook te ...
Meer over deze wijn
De Winabis Double Taste Green Edition is heel ondeugend, maar binnen de grenzen van het geaccepteerde.
Aangenaam aromatisch, half zoet, met een gedurfde hoge mix van cannabisgeur en de smaak sappige perzik zal je verbazen.
Meer over deze wijn
De wijn is geen doorsnee vanille-chardonnay, maar eentje met een hoge drinkbaarheidsfactor.Heel mild en fruitig op de neus. Minder voor de hand liggende zuur dan veel Limoux Chardonnays. ...
Meer over deze wijn