De Barbera, Dolcetto, Nebbiolo en Pinot Noir drogen eerst aan de druivenstok en daarna nog eens vijf weken in de wijnschuur. Daardoor is hij geconcentreerd en krachtig. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Wat is Appassimento eigenlijk? Het is een speciale manier van wijn maken waarbij de druiven pas op het allerlaatste moment worden geplukt. De handgeplukte trossen worden vervolgens gedroogd ...
Meer over deze wijn
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Elegant en tegelijkertijd krachtig met stevige tannines en de smaak van zwarte kersen, leer, teer, rozen en viooltjes. Heerlijk bij gerechten met paddenstoelen of truffel. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze Barolo is droog met zijdezachte tannine, vol van kracht. 100% Nebbiolo, granaatrood van kleur. 3 jaar in Franse eikenhouten vaten gevolgd door een korte periode in fles. Een fantastisch ...
Meer over deze wijn
Kort op hout gerijpte blend van garnacha en tempranillo afkomstig uit Toro, La Mancha en Valdepeñas. Met zwarte kersen, bramen, specerijen, zijdezachte tannines en een lange afdronk. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 150cl.
Meer over deze wijn
De Italiaanse druif primitivo is de held van het zuiden. Hij staat voornamelijk aangeplant in Puglia, de hak van de laars. Hij levert krachtige wijnen op. Deze wijn past perfect bij gourmet, ...
Meer over deze wijn
Op deze Spaanse rode wijn van Bodem Bodegas siert een kunstwerk van de Franse kunstschilder Paul Cézanne. De wijn is een 100% garnacha uit de Spaanse DO Cariñena. Hij is fruitig en ...
Meer over deze wijn
100% chardonnay afkomstig uit de Bourgogne met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ziltig met mineraliteit en de smaak van appel, citroen en natte stenen. Heerlijk bij schaal- en ...
Meer over deze wijn