Wijn wordt gemaakt volgens de traditionele methoden van de druivenrassen Mtsvane en Rkatsiteli, die worden geoogst in de regio Kakheti. Het is een blend met een aandeel van 50% -50%. Gemacereerd met huid, maar niet in Qvevri. Gekenmerkt door de donkere amberkleur en gematigde tannines. Er zijn uitgesproken tonen van tropisch fruit en kweepeer in de smaak. Het beste geserveerd met gerookt vlees en vis, kaasvariëteiten.
De wijngaarden worden biodynamisch of biologisch geteeld.
De druiven worden met de hand geoogst (niet machinaal).
Gekweekte gist of welk type gist dan ook wordt niet gebruikt.
Geen toevoegingen: suikers, aroma's, wijnsteenzuur of andere chemicaliën.
Ongefilterd (kan natuurlijk sediment bevatten).
Geen sulfiden toegevoegd voor en tijdens fermentatie, sulfiden worden alleen gebruikt voor bottelen, met een totaal sulfidegehalte 40 mg / l.
Deze volle, krachtige en fruitige wijn heeft een kenmerkende lichtrode Pinot Noir kleur. In de neus komen duidelijke aroma’s van rood en zwart fruit naar voren zoals aardbei, kersen, ...
Meer over deze wijn
Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d'Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als "onder de vijfde groei ...
Meer over deze wijn
De wijn is granaatrood van kleur, heeft een vol bouquet van jam, pruimen en aangename balsamico-geuren. Het is een gebalanceerde wijn met zijn zachte tannines en een fluweelachtig mond ...
Meer over deze wijn
Deze prachtige wijn heeft de typische zachte smaak van Zuid Italië. Mooi vol, gekonfijt rood fruit, specerijen en kruidigheid. De volle, lange, zachte afdronk is geweldig.
Lekker in ...
Meer over deze wijn