Wijn wordt gemaakt van de Rkatsiteli-druivensoort, die wordt geoogst in de regio Kakheti. Het is gemaakt met een klassieke stijlmethode in roestvrijstalen tanks. Gekenmerkt door lichte strokleur. Er zijn uitgesproken tonen van wit fruit, peer en gedroogd fruit in de smaak. Het heeft een zo fris en soepel eindigende smaak. Het beste geserveerd met wit en geel fruit of bij desserts.
De wijngaarden worden biodynamisch geteeld.
De druiven worden met de hand geoogst (niet machinaal).
Gekweekte gist of welk type gist dan ook wordt niet gebruikt.
Geen toevoegingen: suikers, aroma's, wijnsteenzuur of andere chemicaliën.
Ongefilterd (kan natuurlijk sediment bevatten).
Geen sulfiden toegevoegd voor en tijdens fermentatie, sulfiden worden alleen gebruikt voor bottelen, met een totaal sulfide gehalte 40 mg / l.
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Martini Asti is een prachtige Italiaanse mousserende wijn. De wijn is gemaakt van de Muskaat druif en heeft een zachte en rijpe smaak. De steile en zonovergoten heuvels in het hart van ...
Meer over deze wijn
Dieprood van kleur (bijna zwart). De geur is fascinerend met indrukken van kruiden, vlierbloesem en tapenade. Al deze smaken komen terug in de mond waarbij vooral de mooie zuurbalans opvalt. ...
Meer over deze wijn