Wijn wordt gemaakt van de Rkatsiteli-druivensoort, die wordt geoogst in de regio Kakheti. Het is gemaakt met een klassieke stijlmethode in roestvrijstalen tanks. Gekenmerkt door lichte strokleur. Er zijn uitgesproken tonen van wit fruit, peer en gedroogd fruit in de smaak. Het heeft een zo fris en soepel eindigende smaak. Het beste geserveerd met wit en geel fruit of bij desserts.
De wijngaarden worden biodynamisch geteeld.
De druiven worden met de hand geoogst (niet machinaal).
Gekweekte gist of welk type gist dan ook wordt niet gebruikt.
Geen toevoegingen: suikers, aroma's, wijnsteenzuur of andere chemicaliën.
Ongefilterd (kan natuurlijk sediment bevatten).
Geen sulfiden toegevoegd voor en tijdens fermentatie, sulfiden worden alleen gebruikt voor bottelen, met een totaal sulfide gehalte 40 mg / l.
Bedwelmend Amarone, krachtig en overweldigend. Een donkere, dieprode kleur. Uit het glas stijgen allerlei geuren op: van bosbessen tot rozijntjes, van vijgen tot amarenekersen en van mokka ...
Meer over deze wijn
Mooi bleekgeel van kleur. Dit is een cava met een stevige mousse, maar de belletjes blijven heel fijn. Lekker aromatisch en fris. In de smaak rond en zacht, levendig en goede zuren. ...
Meer over deze wijn
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn
Een sauvignon blanc die fruit gedreven is. Je proeft smaken van kruisbes, frisse limoen en knapperige groene appel. Een jonge frisse wijn en een echte dorstlesser.
Ideale wijn voor bij ...
Meer over deze wijn