Bij Finca Vides draait alles om de natuurlijke cyclus van groei en vernieuwing. Dit zie je terug in de manier waarop de wijnstokken na de oogst worden behandeld. Waar in veel wijngaarden de stokken direct worden teruggesnoeid, laten ze hier de uitgelopen takken juist de grond in groeien. Daar raken ze met elkaar vervlochten en schieten opnieuw wortel. Dit zorgt voor een sterke, vitale wijngaard die jaar na jaar op een natuurlijke manier blijft doorgroeien. Een prachtig symbool voor de kracht en oneindigheid van de natuur. No beginning, no end Niet voor niets is het motto van Finca Vides: “No beginning, no end”. De wijnstokken ontwikkelen zich op hun eigen tempo, zonder dat de mens de groei onderbreekt. Dit past perfect bij de filosofie van het wijnhuis: samenwerken met de natuur in plaats van haar te forceren.
Een witte wijn uit Toscane, gemaakt van de druiven vermentino, chardonnay en trebbiano Toscano. De wijn ruikt naar meloen en ook wat passievrucht, de smaak is fris met citroen en limoen en ...
Meer over deze wijn
Met haar fijne neus voor Bourgondische Chardonnay kiest Victoria feilloos die enkele prachtvaten uit de kelders van Château Canet met het rijkste én fruitigste karakter. Natúúrlijk voorzien ...
Meer over deze wijn
Deze intense chardonnay wordt van druiven gemaakt van speciaal geselecteerde wijngaarden. Volle chardonnay waarin je heerlijk rijp mangofruit en de smaak van boter proeft. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Amerikaanse Chardonnay gerijpt op oude Bourbonvaten. Dit zorgt voor een volle rijke chardonnay met tonen van vanille, abrikoos en gele appel. Perfecte combinatie met romige sauzen of kip. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Weelderige Pomerol uit rijk jaar van het beroemde Château Clinet. Krachtig, verleidelijk en fluweelzacht met diepte en complexiteit. Deze kerst al heerlijk! ...
Meer over deze wijn
Een paar jaar geleden stonden zes Governo's op de proeftafel die het blind moesten opnemen tegen de Amarones, Ripasso's en Appassimento's. De grote verrassing van deze proeverij bleek ...
Meer over deze wijn
Wat is Appassimento eigenlijk? Het is een speciale manier van wijn maken waarbij de druiven pas op het allerlaatste moment worden geplukt. De handgeplukte trossen worden vervolgens gedroogd ...
Meer over deze wijn
Midnight Fever is hét fruitige feestnummer van de zomer. Licht, frivool en boordevol rood fruit. Slechts 11% alcohol, dus je schenkt 'm gewoon nog eens in. ...
Meer over deze wijn