De wijnstokken voor deze topper werden in 1975 geplant op een sterk kalkhoudende vulkaanbodem. Voor deze wijn worden alleen de allerbeste druiven gebruikt. De gisting en de rijping vindt in kleine eikenhouten vaten (barrique) plaats. En dit voor een periode van wel 18 maanden en dit zorgt voor de bijzondere complexiteit in deze wijn. Hij doet voor een grote Bourgogne absoluut niet onder. De Steinriegel moet absoluut gedecanteerd (luchten in een karaf) worden en niet te koud worden geserveerd. Zit elk jaar in de top 5 van de beste Oostenrijkse Chardonnay's!
Mooie vrijwel massief zwartrode wijn met de schakering paars. De Zuid Italiaanse zon heeft de autochtone Calabrese druiven goed gedaan want de wijn stuift je glas uit met geuren van bramen ...
Meer over deze wijn
Paars-rode wijn met prachtige schitteringen. Deze biologische rode wijn heeft fijne tonen van rood fruit. Smaakvol met een soepele aanzet. Krachtige aroma's van bosvruchten en kers. Een hele plezierige wijn!
Meer over deze wijn
Fris, verfijnd en verrassend karaktervol - de Zero Blanc 0.0% van Weingut Julius bewijst dat alcoholvrije bubbels allesbehalve saai hoeven te zijn. Gemaakt in het zonovergoten Rheinhessen ...
Meer over deze wijn
Metzger uit Grünstadt is niet alleen bekend om zijn stoere labels met runderen, maar ook om hun precieze, kalkgedreven wijnen. De Vom Kalkstein komt van druiven die groeien op oude ...
Meer over deze wijn