De meest hippe witte druif van deze tijd. Kan gastronomisch gezien bijna alles matchen zelfs deze instapwijn al. De wijn heeft in de afdronk een wit pepertje en dat zit in zijn DNA dus valt de wijn goed te combineren met spicy food en aanverwante keukenstijlen. Het wijngebied Carnuntum ligt ten zuiden van de Donau en kijkt uit op de klimatologisch belangrijke Neusiedlersee. Graag geziene wijn op de betere wijnkaarten of privé koelkasten!
Heerlijk die uitbundige aroma's in je neus! Erg frivool maar vooral gedomineerd door verse aardbeien en frambozen met een pittige rode peper hint. In de mond begint deze rosé spectaculair ...
Meer over deze wijn
Chardonja of Chardonnay? Ik weet het wel. Wat kan het toch verfrissend zijn dat je een keer een Chardonnay drinkt die niet door de houtrijping compleet van zijn DNA af is geraakt. Nee dit is ...
Meer over deze wijn
Neem allereerst een Bourgogne glas. En schenk daar dan deze goudgele krachtpatser in.Tijdens het walsen komen aroma's vrij waaronder: bloemen honing amandel gedroogd fruit boter en vanille ...
Meer over deze wijn
Deze Valenciaanse blend fonkelt mooi in het glas met een heldere zuivere robijnrode kleur. Mooi rijp rood fruit in de neus met een vleugje cacao geroosterde tonen en zoete specerijen.De wijn ...
Meer over deze wijn