Deze cuvée komt van de beste percelen in Göttlesbrunn, waar de druiven op leemachtige kalkbodems met een hoge mineraliteit groeien. De wijn ondergaat een spontane vergisting met 10% hele trossen in roestvrijstalen tanks, gevolgd door een rijping op de fijne lie tot juni. In het glas schittert een helder geelgroen, met aroma's van sappige gele appel, een vleugje meloen en een fijne kruiden- en peperigheid. Uitermate geschikt als wijn-spijs tijger.
Mooie vrijwel massief zwartrode wijn met de schakering paars. De Zuid Italiaanse zon heeft de autochtone Calabrese druiven goed gedaan want de wijn stuift je glas uit met geuren van bramen ...
Meer over deze wijn
Paars-rode wijn met prachtige schitteringen. Deze biologische rode wijn heeft fijne tonen van rood fruit. Smaakvol met een soepele aanzet. Krachtige aroma's van bosvruchten en kers. Een hele plezierige wijn!
Meer over deze wijn
Fris, verfijnd en verrassend karaktervol - de Zero Blanc 0.0% van Weingut Julius bewijst dat alcoholvrije bubbels allesbehalve saai hoeven te zijn. Gemaakt in het zonovergoten Rheinhessen ...
Meer over deze wijn
Metzger uit Grünstadt is niet alleen bekend om zijn stoere labels met runderen, maar ook om hun precieze, kalkgedreven wijnen. De Vom Kalkstein komt van druiven die groeien op oude ...
Meer over deze wijn