Soms heb je zo'n jaar dat het een keer mee zit en dat was het in 2018. Georg kon in alle rust de éen na de andere wijnberg oogsten zonder in de stress te schieten. De parameters stonden in dat jaar zo goed dat hij besloot om een dessertwijn te gaan maken. De keuze viel op een een bijzondere Sauvignon Blanc wijnberg in het nabijgelegen Abenheim. Om dat alles perfect rijpte kon hij later in het seizoen de ultieme rijpe en extreem zoete Beerenauslese druiven uit de trossen knippen (ausgelesen) voor deze Sauvignon Sweety! Het resultaat is een extreem spannende tropische fruitcocktail in combinatie met de welbekende honing pot. Ik zeg: trakteer u zelf!
Rijke kersenkleur met een steenrode rand. Fruit en kruiden combineren harmonieus tezamen met de toast aroma's van de 25 maanden houtrijping op Frans en Amerikaans eiken. Na de nodige ...
Meer over deze wijn
Helgele kleur met lichte groene en gouden reflexen. Ruikt bedwelmend ziltig naar Granny Smith. Er is een prachtige balans tussen knapperige zuren en de fruitpower appel en ananas van deze ...
Meer over deze wijn
Intense robijnrode kleur met violette reflecties. In de neus is de wijn intens en complex, met fruitige, bloemige en mediterrane struikgeuren. De wijn is droog en fris op het gehemelte, met ...
Meer over deze wijn
Van de beste kalk-leemhoudende heuvels in de Monferrato vallei worden de mooiste Barbera druiven geplukt. Wat zijn de kenmerken? Zacht - intense kersensmaak en ouderwetse tannines. Dus heerlijk om bij te eten.
Meer over deze wijn