Soms heb je zo'n jaar dat het een keer mee zit en dat was het in 2018. Georg kon in alle rust de éen na de andere wijnberg oogsten zonder in de stress te schieten. De parameters stonden in dat jaar zo goed dat hij besloot om een dessertwijn te gaan maken. De keuze viel op een een bijzondere Sauvignon Blanc wijnberg in het nabijgelegen Abenheim. Om dat alles perfect rijpte kon hij later in het seizoen de ultieme rijpe en extreem zoete Beerenauslese druiven uit de trossen knippen (ausgelesen) voor deze Sauvignon Sweety! Het resultaat is een extreem spannende tropische fruitcocktail in combinatie met de welbekende honing pot. Ik zeg: trakteer u zelf!
Chardonja of Chardonnay? Ik weet het wel. Wat kan het toch verfrissend zijn dat je een keer een Chardonnay drinkt die niet door de houtrijping compleet van zijn DNA af is geraakt. Nee dit is ...
Meer over deze wijn
Als je deze rosé inschenkt zou je door de licht roze kleur denken dat hij uit de Provence komt. Maar niets is minder waar: deze rosé komt uit de Abruzzen de regio ter hoogte van Rome aan de ...
Meer over deze wijn
Diep donkere kleur met een rijpe geur van donker fruit, ceder, tabak, chocolade en verfijnde houtrijping. De wijn heeft fantastisch complexe tannines is volumineus en heeft een prachtig ...
Meer over deze wijn
De Syrah druif is het kruidenbuiltje onder de rode druiven. Deze keer is de wijn niet houtgerijpt. Maar desalniettemin speelt hij zijn kruidig zwoele karakter vol uit. Dit komt ook doordat ...
Meer over deze wijn