Ingelheim, gelegen aan de westelijke oever van de Rijn, was al in de Middeleeuwen bekend om zijn rode wijnen. De kalkrijke bodems en relatief koele nachten zorgen hier voor een bijna Bourgondisch microklimaat.Bij Weingut Weber staat vakwerk voorop: spontane vergisting op de schil, gevolgd door rijping in deels gebruikte houten vaten. De wijn toont structuur én finesse: zwarte kersen, rijpe aardbeien, wat laurier, kruidigheid van het hout en een vleugje grafiet. Serieuze Pinot, met rijpe zuren en mooie diepgang.
Mooie vrijwel massief zwartrode wijn met de schakering paars. De Zuid Italiaanse zon heeft de autochtone Calabrese druiven goed gedaan want de wijn stuift je glas uit met geuren van bramen ...
Meer over deze wijn
Paars-rode wijn met prachtige schitteringen. Deze biologische rode wijn heeft fijne tonen van rood fruit. Smaakvol met een soepele aanzet. Krachtige aroma's van bosvruchten en kers. Een hele plezierige wijn!
Meer over deze wijn
Metzger uit Grünstadt is niet alleen bekend om zijn stoere labels met runderen, maar ook om hun precieze, kalkgedreven wijnen. De Vom Kalkstein komt van druiven die groeien op oude ...
Meer over deze wijn
De Paul Mas Le Rosé is zon in een glas met een flinke dosis Franse flair. Uit het zonnige Zuid-Frankrijk komt deze rosé fris en fruitig binnen met aroma's van rode bessen, sappige aardbei en ...
Meer over deze wijn