Elegante robijnrode Oostenrijkse wijn. Het fruit loopt voorop: wilde kersen en rozenbottels. In hun kielzog volgen kruiden, als jeneverbessen en laurier. Met delicaat wat donkere chocolade in de afdronk. De wijn heeft mooi geïntegreerd hout en fluweelzachte tannines.
Spijs & moment Een verrassende dinerwijn die wel wat kan hebben: smaakrijk gevogelte, evenals allerlei wildgerechten, maar ook biefstuk, runderfilet en wildpaté. Natafelen kan ook met een rijkelijk gevulde plank met harde kazen: Parmezaans, Gouda of bergkaas.
Past goed bij: gevogelte, wild, rood vlees, paté, harde kazen.
Overige informatie
JamesSuckling.com, oktober 2017 - 91 punten (2015) Berliner Wein Trophy, februari 2018 - Gouden medaille (2015) Berliner Wein Trophy, februari 2016 - Gouden medaille (2013)
Deze Grande Réserve is gemaakt van de beste Chardonnay druiven. In de neus komen elegante aroma’s naar voren van peren, gegrilde amandelen en toast. Op het palet komen frisse citrusvruchten ...
Meer over deze wijn
De Malvazija Amfora is het paradepaardje van het eco-gecertificeerde wijnhuis Kabola. De wijn is gemaakt volgens een oeroud procedé van wijn maken, namelijk in aardewerken amforen, die 2,20 ...
Meer over deze wijn
Een klasse champagne met mineraliteit! Een ‘blanc de blancs’ van 100% Chardonnay druiven. Deze champagne heeft een levendige strogele kleur. Met een zacht mondgevoel en smaken van ...
Meer over deze wijn
Een cava met een roze kleur met violette highlights en een fijne aanhoudende bubbel die een rozenkrans vormen en een dikke kroon. Een fris en schoon aroma met hinten van rijp fruit. ...
Meer over deze wijn