Blend van 75% Castelão, 10% Touriga Nacional, 10% Trincadeira en 10% Cabernet Sauvignon, afkomstig van de wijngaarden in Fernando Pó met een gemiddelde leeftijd van 50 jaar. Vinificatie in temperatuur geregelde RVS tanks gevolgd door 12 maanden houtlagering op Frans en minimal 8 maanden flesrijping.
Flor de la Mar Reserva Tinto heeft een mooie donker paars/rode kleur, in de geur prachtig verbonden aroma’s van rijp rood fruit, hout en specerijen. De smaak is rijk, vol en stevig met zacht geïntegreerde tannines, zachte houttonen en kruidigheid, gevolgd door een lange rijke afdronk.
Wijn is een prima begeleider van rijke vleesgerechten, stoofvlees, wild en stevige rijke harde kazen.
Met wijn als basis is, door toevoeging van wat fruitaroma, een lichtzoete wijndrank gecomponeerd, met een lichtvoetige, ongecompliceerde smaak. Heerlijk op zichzelf als aperitief. Ook te ...
Meer over deze wijn
Deze wijn is gemaakt van witte druiven en heeft een aangename geur van rijpe appel. De smaak is fruitig en zacht met een licht zoetje en fruitige aroma's. ...
Meer over deze wijn
De wijn is geen doorsnee vanille-chardonnay, maar eentje met een hoge drinkbaarheidsfactor.Heel mild en fruitig op de neus. Minder voor de hand liggende zuur dan veel Limoux Chardonnays. ...
Meer over deze wijn