Deze wijn met een lange roemrijke traditie, wordt geproduceerd met druiven van de beste rode wijnen uit Piemonte, ongeveer 40% Nebbiolo, 20% Barbera en 40% Dolcetto. De wijn heeft 8 maanden in barriques gerijpt.
Deze wijn heeft een intense robijnrode kleur met paarse tinten. In de neus een intense en aanhoudende bouquet, met geuren van viooltjes en primula, die doen denken aan de lente. Goede body, zeer harmonieus en uitnodigend.
Deze Passo del Bricco gaat goed samen met verschillende gerechten, vooral stoofvlees, pasta en kazen.
Het productieproces van alcoholvrije wijn begint op dezelfde manier als dat van gewone wijn met alcohol. Tijdens dit proces ontstaat alcohol door het gisten van de suikers in het druivensap, ...
Meer over deze wijn
Erg aangenaam glas Barbera gemaakt door de boertjes van de Cantina di Vinchio!Vinchio ligt in het noordoosten van de Piemonte dichtbij Nizza. Dit gebied is bij uitstek geschikt voor perfecte ...
Meer over deze wijn
Naast de conventionele wijnbouw maakt San Silvestro ook biologisch gekwalificeerde wijnen, zoals deze barbera. De druiven komen uiteraard uit Piemonte. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze Rosso is de instapper van de biologische wijnen van San Silvestro. Hij rijpt op roestvrijstaal en komt dus niet in aanraking met hout. Zacht en toegankelijk en lekker bij gegrilde ...
Meer over deze wijn
Deze rode wijn word 14 maanden gerijpt in eikenhouten vaten na traditionele vinificatie; ze word vervolgens gebotteld en minstens een jaar in de kelder bewaard voordat ze op de markt word ...
Meer over deze wijn
Een klasse champagne met mineraliteit! Een ‘blanc de blancs’ van 100% Chardonnay druiven. Deze champagne heeft een levendige strogele kleur. Met een zacht mondgevoel en smaken van ...
Meer over deze wijn
Een cava met een roze kleur met violette highlights en een fijne aanhoudende bubbel die een rozenkrans vormen en een dikke kroon. Een fris en schoon aroma met hinten van rijp fruit. ...
Meer over deze wijn
Een lichte, mousserende wijn met strogele kleur en een romige mousse. Het is heerlijk als aperitief en is lekker bij wat zoutjes, kaaskoekjes of olijven met ansjovis. ...
Meer over deze wijn