De Monte Cristo van Giarola wordt gemaakt van laat geoogste Garganega-druiven, een regionale witte druif uit de buurt van het Gardameer. Door de late oogst en het langere schilcontact heeft deze wijn een diepe strogele kleur. In de fruitige geur en smaak komen tonen van vanille, perzik, abrikozen en honing naar voren.
Deze wijn past uitstekend bij gerechten zoals wit vlees, visgerechten en schaal- en schelpdieren. De fruitige en volle smaak van de Monte Cristo vormt een mooie aanvulling op gerechten met delicate smaken, waarbij de vanille- en honingtonen subtiel kunnen harmoniëren met de bereidingen van het gerecht.
Een heerlijke zoete witte wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk ...
Meer over deze wijn
Met deze wijn maak je indruk. Je ruikt kersen en pruimen, maar ook droge kruiden. Rijp rood fruit samen met zoete specerijen maakt dit glas wijn sappig en vol in de smaak. Een lekker ...
Meer over deze wijn
Klassieke combinatie van zuidelijke druiven, op het fruit gemaakt. Heerlijk sappig, met frisheid, rode kersen, niet heel krachtig, maar open en verleidelijk, met fijne zuren, heel fruitig en ...
Meer over deze wijn
Deze wijn is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde bush-wijnstokken, ouder dan 50 jaar uit Pedrosa de Duero gelegen op 800 m. Hoog en geplant op zeer arme gronden, ideaal voor wijnbouw. ...
Meer over deze wijn