De Oropasso wordt gemaakt van Garganega en Chardonnay druiven. De bodem waar de druivenstokken groeien is een mengeling van klei, zand en slib. De wijn fermenteert 15 dagen in stalen tanks en rijpt ongeveer 5 maanden in RVS tanks.
De wijn heeft een strogele kleur met groene reflecties. Delicate aroma's van bloemige tonen en hints van citrusvruchten en gele vruchten. Op het palet fris, mineralig met een goede balans.
Deze wijn is heerlijk bij pasta, risotto, soep, vis, schaalvruchten, wit vlees en gerijpte kazen.
In Delle Venezie draait het grotendeels om de knapperig frisse Pinot Grigio's die hier gemaakt worden. De ruim 20.000 hectare aan wijngaarden zijn verspreid over Friuli-Venezia Giulia, ...
Meer over deze wijn
Araia is een merk van de Cantina de Soave. Reken maar dat ze daar weten hoe je van de druif garganega een goede Soave moet smaken: kruidig en vol met amandelen, citrus, peer en meloen. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze wijn is gemaakt van 100% Trebbiano. Na de fermentatie (70% eikenvaten, 30% in staal), volgt de veroudering voor ongeveer 6 maanden in vaten en 12 maanden in de fles. Deze Riserva omvat ...
Meer over deze wijn
Het is een zeer elegante en delicate wijn, die zich met name kenmerkt door indrukken van o.a. rijp citrusfruit (vooral citroen), ananas en iets nootachtigs. Het is tevens een krachtige wijn, ...
Meer over deze wijn
Schitterend geelgroen van kleur. Deze Australische blend heeft een elegante, licht aromatisch geur en frisse, maar tegelijkertijd uitgesproken smaken. Veel fruit, zoals kweepeer, citrus, ...
Meer over deze wijn
Bedwelmend Amarone, krachtig en overweldigend. Een donkere, dieprode kleur. Uit het glas stijgen allerlei geuren op: van bosbessen tot rozijntjes, van vijgen tot amarenekersen en van mokka ...
Meer over deze wijn
Mooi bleekgeel van kleur. Dit is een cava met een stevige mousse, maar de belletjes blijven heel fijn. Lekker aromatisch en fris. In de smaak rond en zacht, levendig en goede zuren. ...
Meer over deze wijn
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn