Blend van 75% Castelão, 10% Touriga Nacional, 10% Trincadeira en 10% Cabernet Sauvignon, afkomstig van de wijngaarden in Fernando Pó met een gemiddelde leeftijd van 50 jaar. Vinificatie in temperatuur geregelde RVS tanks gevolgd door 12 maanden houtlagering op Frans en minimal 8 maanden flesrijping.
Flor de la Mar Reserva Tinto heeft een mooie donker paars/rode kleur, in de geur prachtig verbonden aroma’s van rijp rood fruit, hout en specerijen. De smaak is rijk, vol en stevig met zacht geïntegreerde tannines, zachte houttonen en kruidigheid, gevolgd door een lange rijke afdronk.
Wijn is een prima begeleider van rijke vleesgerechten, stoofvlees, wild en stevige rijke harde kazen.
De Nebbiolo wijngaarden die zich rondom de gemeente Barolo bevinden liggen op een hoogte van 280 - 380 meter boven zeeniveau. De bodem is rijk aan grijze zanderige zilte klei die soms zelfs ...
Meer over deze wijn
Schitterend geelgroen van kleur. Deze Australische blend heeft een elegante, licht aromatisch geur en frisse, maar tegelijkertijd uitgesproken smaken. Veel fruit, zoals kweepeer, citrus, ...
Meer over deze wijn
Alleen de uitmonstering van de chique fles mag er al zijn! Kan de smaak de hoge verwachting wel waarmaken? Nou en of! Een fraaie combinatie van Chardonnay en Fiano. In de geur tonen van ...
Meer over deze wijn