Diep robijnrood van kleur met een expressieve geur van rood fruit, bramen, pruimen en witte peper gecombineerd met een vleugje jam en eikenhout. De wijn is rond, rijp en goed in balans. Mede dankzij de volle tannines ontstaat er een aangename afdronk. Perfect bij onder andere rood (gegrild) vlees, pasta in rode saus en bij een kaasplankje.
Een heerlijke zoete witte wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk ...
Meer over deze wijn
De druiven voor deze wijn worden midden oktober met de hand geplukt. De wijn is robijn rood van kleur. Hij heeft krachtige en fruitige aroma’s en specerijen waaronder vanille. Goed ...
Meer over deze wijn
Bij de nieuwe Chileense indeling op terroir is de wijngaard rond de oude bodega in Angostura ingedeeld bij het terroir onder invloed van de Andes, dus als 'Gran Terroir de los Andes'. Dit ...
Meer over deze wijn