Bij de naam Lambrusco denk je waarschijnlijk aan een rode mousserende wijn. Maar er wordt ook witte Lambrusco gemaakt. Afkomstig uit het Italiaanse Emilia-Romagna. Lichtzoet met een zachte bubbel. Alcoholpercentage: 7,5%. Inhoud: 75cl.
Fruitige, lichte wijn met een friszoete smaak en een beetje prik. Lekker als borrelwijn- en feestwijn en bij hartige gerechten met vruchten zoals ham met meloen. ...
Meer over deze wijn
Lambrusco is de naam van een druif waarvan ze in Emilia Romagna wijn maken. Er zijn wel 60 verschillende soorten lambruscodruiven! Dat is nogal wat. Je begripjt dat er in het gebied dan ook ...
Meer over deze wijn
Amerikaanse Chardonnay gerijpt op oude Bourbonvaten. Dit zorgt voor een volle rijke chardonnay met tonen van vanille, abrikoos en gele appel. Perfecte combinatie met romige sauzen of kip. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Klassieke Chablis, uiteraard gemaakt van 100% chardonnay. Deze Noord-Franse wijn heeft een atypisch chardonnay karakter. Hij komt namelijk niet in contact met hout en is koel en fris met ...
Meer over deze wijn
Luberon is één van de zuidelijkst gelegen appellaties van de Rhône. Het gebied ligt ten zuiden van Ventoux. Een blend van grenache en syrah, een ideale wijn bij de borrel met wat hapjes of ...
Meer over deze wijn