De wijn waaiert met een krachtige perzik toon uit het glas heerlijk! Daarachter verschijnt al iets zilts. In de mond lijkt diezelfde perzik wel tot mousse vermalen. Zo zacht. .wow. Dan komen de ragfijne zuren en de lichte ziltige toon als een salmiaktouch te voorschijn. Dus kortom: aan de ene kant fruit en aan de andere kant zuren en zout. Wat doen we hier nu mee? Eten! En wel zeebanket dus op naar de locale visboer en laadt je mandje vol met kokkels oesters scheermessen en coquilles. Allez-y!!
Neem allereerst een Bourgogne glas. En schenk daar dan deze goudgele krachtpatser in.Tijdens het walsen komen aroma's vrij waaronder: bloemen honing amandel gedroogd fruit boter en vanille ...
Meer over deze wijn
De Cave de Richemer heeft als slogan: 'your stopover between land and sea!'Tja wat moet je daar nog aan toevoegen als je deze bloedstollend goed gemaakte Sauvignon Blanc hebt gedronken? De ...
Meer over deze wijn
Val di Suga ligt aan de noordkant van Montalcino en is uniek omdat het als een van de weinige producenten wijngaarden bezit op drie verschillende terroirs in de appellatie. Deze diversiteit ...
Meer over deze wijn
In Endingen aan de noordkant van de Kaiserstuhl wordt het terroir door een dikke lössbodem gedomineerd. Dit zorgt voor veel elegantie en luchtigheid in de wijnen. Bij de altijd al stevige ...
Meer over deze wijn