De wijn waaiert met een krachtige perzik toon uit het glas heerlijk! Daarachter verschijnt al iets zilts. In de mond lijkt diezelfde perzik wel tot mousse vermalen. Zo zacht. .wow. Dan komen de ragfijne zuren en de lichte ziltige toon als een salmiaktouch te voorschijn. Dus kortom: aan de ene kant fruit en aan de andere kant zuren en zout. Wat doen we hier nu mee? Eten! En wel zeebanket dus op naar de locale visboer en laadt je mandje vol met kokkels oesters scheermessen en coquilles. Allez-y!!
Chardonja of Chardonnay? Ik weet het wel. Wat kan het toch verfrissend zijn dat je een keer een Chardonnay drinkt die niet door de houtrijping compleet van zijn DNA af is geraakt. Nee dit is ...
Meer over deze wijn
Als je deze rosé inschenkt zou je door de licht roze kleur denken dat hij uit de Provence komt. Maar niets is minder waar: deze rosé komt uit de Abruzzen de regio ter hoogte van Rome aan de ...
Meer over deze wijn
Diep donkere kleur met een rijpe geur van donker fruit, ceder, tabak, chocolade en verfijnde houtrijping. De wijn heeft fantastisch complexe tannines is volumineus en heeft een prachtig ...
Meer over deze wijn
De Syrah druif is het kruidenbuiltje onder de rode druiven. Deze keer is de wijn niet houtgerijpt. Maar desalniettemin speelt hij zijn kruidig zwoele karakter vol uit. Dit komt ook doordat ...
Meer over deze wijn