Door een wonder in de natuur raken de druiven in sauternes vol geurig, dik sap. De basis voor deze unieke wijn. Verrukkelijk bij desserts, taart en blauwe kaas. Bij bordeaux denk je in ...
Meer over deze wijn
Heerlijk bij een gerecht met foie gras, blauwe kaas en crème brulée met sinaasappel. Daarnaast is het ook lekker als zoet aperitief. ...
Meer over deze wijn
Monbazillac is een gebied uit de buurt van Bergerac. De streek staat bekend om zijn zoete wijn gemaakt van druiven die zijn aangetast door een edele rotting. Je proeft sinaasappelmarmelade ...
Meer over deze wijn
Premier Grand Cru Classé uit Sauternes. Heerlijk bij allerlei desserts, maar probeer ook eens de ongelofelijke combinatie met blauwaderkaas, zoals bijvoorbeeld Roquefort of Bleu d’Auvergne. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
De wijngaarden liggen aan de Garonne-rivier in Frankrijk en kennen een vergelijkbaar terroir als die van Margaux: de nabijheid van het water tempert het klimaat. Bovendien bevatten de bodems ...
Meer over deze wijn
Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Monbellezio in de Benelux, voorheen Montebello, werd er destijds een speciale Black Label Cuvée geselecteerd van de rijkste druiven van de oogst. ...
Meer over deze wijn
Château Le Mayne is kwalitatief naar grote hoogte gebracht door oud-eigenaar Stéphan von Neipperg die ook beroemde Saint-Émilion 1er Grands Crus Classés als Châteaux Canon La Gaffelière en ...
Meer over deze wijn
Aglianico, een eeuwenoud inheems druivenras en de trots van de Italiaanse wijnboeren, zeker rondom de zonnige regio's Campanië, Basilicata en Puglia. Geef ze maar eens ongelijk, want ...
Meer over deze wijn