Fruitige, lichte wijn met een friszoete smaak en een beetje prik. Lekker als borrelwijn- en feestwijn en bij hartige gerechten met vruchten zoals ham met meloen.
Lambrusco is de naam van een druif waarvan ze in Emilia Romagna wijn maken. Er zijn wel 60 verschillende soorten lambruscodruiven! Dat is nogal wat. Je begripjt dat er in het gebied dan ook ...
Meer over deze wijn
Bij de naam Lambrusco denk je waarschijnlijk aan een rode mousserende wijn. Maar er wordt ook witte Lambrusco gemaakt. Afkomstig uit het Italiaanse Emilia-Romagna. Lichtzoet met een zachte ...
Meer over deze wijn
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Met deze strakdroge, sprankelende champagne brut begin je elk diner in stijl. Heel feestelijk als glas op zich en een aanrader bij lichte voorgerechten met vis. Diane de Frion is een ...
Meer over deze wijn
Fruitige bordeaux met precies dat beetje bite waardoor hij lekker is voor zo en om bij te eten. Past echt bij alles, van geroosterde ribeye tot vegetarische lasagne. Aanrader voor bij de borrelplank.
Meer over deze wijn
Deze zachte wijn heeft de volle smaak van rijpe mango en vanille. Lekker voor zo, bij curry en pittige, romige kaas. Deze volle, bijna romige Chardonnay komt uit de Languedoc, het zuiden van ...
Meer over deze wijn