Mooie lichtgekleurde rosé, met een geur van bosaardbeitjes en frambozen; in de smaak sap en frisheid, met mooi levendige zuren, rond en fijn droog van stijl. Hij is helemaal gemaakt naar het voorbeeld van de zo populaire rosé uit de Provence, op basis van een blend van 50% grenache en 50% cinsault, na de oogst direct geperst, om een rosé te maken met een mooie lichte kleur. De druiven worden geoogst van wijngaarden op terrassen in het Pays d’Oc, met een ondergrond van kalkhoudende klei.
Gisting vindt plaats op roestvrij staal, waarna de wijn nog drie maanden op de eigen fijne lie rust. Met een heerlijke, sappige en fruitige rosé als resultaat.
Ideaal als aperitief, bij lichte visgerechten, een mooie vissalade of kipsalade, groene salades, of bij een mooie varkenshaas.
Wijn kopen:
Deze wijn is helaas (tijdelijk) niet meer te koop. Vergelijkbare wijnen vind u onderaan deze pagina.
Biologische rosé afkomstig uit Corbières, een appellatie aan de Middellandse Zee. Hier worden gevarieerde wijnen gemaakt waarin je altijd de zon proeft. In dit geval van merlot en cabernet ...
Meer over deze wijn
Mousserende rosé uit de buurt van Montpellier gemaakt volgens de méthode traditionelle van chardonnay, grenache en syrah. Je proeft frambozen, aardbeien en de geur van vers gebakken brood. ...
Meer over deze wijn
Heerlijke Zuid-Franse rosé gemaakt van de stoere druif cabernet sauvignon. Daardoor heeft hij kracht en structuur, naast de zomerse frisheid van aardbeien en framboos. Ideale barbecuerosé. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Zuid-Franse rosé gemaakt van grenache noir en cinsault. Fruitig en bloemig metaardbeien, grapefruit, viooltjes en witte bloesem. Heerlijk bij gegrilde kipfiletmet salsa verde. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn