Een fijne rosé met aroma's van bloemen, frambozen, pompelmoes, rabarber, bosaardbeitjes en rode besjes. De wijn is zuiver, mooi fris met lichte rode vruchtjes en een fraai bittertje.
De Gayda La Minuette Rosé bestaat uit 60% Mouvedre, 15% Syrah, 15% Grenache en 10% Cinsault. De druiven worden allemaal handmatig geoogst en in kratten naar de wijnmakerij gebracht. De wijn rijpt uiteindelijk 3 maanden op zijn fijne droesem voordat hij wordt gebotteld. Hij heeft een bloemige geur en smaken van meloen, die zich vermengen met framboos en kruiden. Hij is lekker fris, mineraalrijk met fruitige tonen van witte perzik. Lekker als aperitief en bij zomerse gerechten.
Deze rosé komt uit het kalksteen terroir van La Livinière. Hij is vernoemd naar de Minuette roos van eigenaar Tim Ford, die hij in Kenia verbouwde. Een knipoog naar zowel het verleden als de toekomst, La Minuette is een voorbeeld van landgoedwaarden, waar wijnen geworteld zijn in traditie en gemaakt zijn in de geest van vandaag.
Een rosé die bij uitstek geschikt is als aperitief, maar ook bij vegetarische gerechten, salades, lichte visgerechten en borrelhapjes.
Biologische rosé afkomstig uit Corbières, een appellatie aan de Middellandse Zee. Hier worden gevarieerde wijnen gemaakt waarin je altijd de zon proeft. In dit geval van merlot en cabernet ...
Meer over deze wijn
De meest bekroonde rosé van Jean-Claude Mas, bekend van de Arrogant Frog-wijnen uit de Languedoc. Gemaakt van 45% grenache, 35% cinsault en 20% syrah. Bloemig met tonen van rode appel, ...
Meer over deze wijn
Deze wijn is uitsluitend gemaakt van Cinsault en zeer licht van kleur. Verrassend genoeg veel geur en smaak. Hij is fruitig met lichte specerijen en een goede concentratie.
Deze wijn kan ...
Meer over deze wijn
Mooie lichtgekleurde rosé, met een geur van bosaardbeitjes en frambozen; in de smaak sap en frisheid, met mooi levendige zuren, rond en fijn droog van stijl. Hij is helemaal gemaakt naar het ...
Meer over deze wijn
Het porthuis Barros heeft in de loop van zijn bestaan een grote reputatie opgebouwd met bijzondere Colheita's. Net als andere porthuizen startte Barros de afgelopen decennia daarnaast met de ...
Meer over deze wijn
De Barbera d'Alba 2023 van Marco Porello komt uit de steile wijngaarden rondom de gemeente Canale in Piemonte, waar de bodem bestaat uit kalk, zand en klei. De druiven worden handmatig ...
Meer over deze wijn
De Nebbiolo wijngaarden die zich rondom de gemeente Barolo bevinden liggen op een hoogte van 280 - 380 meter boven zeeniveau. De bodem is rijk aan grijze zanderige zilte klei die soms zelfs ...
Meer over deze wijn
Deze Spaanse rode is perfect in balans. De zuren, het fruit, de tannines. De kleur is intens. De geuren en smaken blijven maar doorkomen en blijven ook nog even rondhangen: kersen, rood ...
Meer over deze wijn