De nobele wijn afkomstig uit het plaatsje Montepulciano. Toscane op z’n best. Gemaakt van sangiovese met de smaak van kersen, chocola en vanille. Heerlijk bij vleesgerechten, pizza of pasta. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Chique dinerwijn. Krachtig, maar niet zwaar en daardoor heel geschikt voor bij rood vlees en wild. Montepulciano ligt zuidelijker dan Chianti. Het is er beduidend warmer en dat proef je in ...
Meer over deze wijn
De wijn heeft een robijnrode kleur die langzaamaan naar granaat rood veranderd door de tijd. Het diepe boeket van geuren van viooltjes verraadt de fluweelzachte smaak. Deze Nobile is goed in ...
Meer over deze wijn
Deze bijzondere Vino Nobile heeft een robijnrode kleur. Het diepe boeket met smaken zoals koffie, tabak, karamel en vanille. Typische een echte Vino Nobile, de smaak is rond en fluweelzacht ...
Meer over deze wijn
Als je uitgebreid Italiaans gaat koken, is deze wijn een aanrader. Koel drink je hem bij kruidige antipasti, wat warmer bij het hoofdgerecht. In 1893 gaf Luigi Cecchi zichzelf de titel van ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Kort op hout gerijpte blend van garnacha en tempranillo afkomstig uit Toro, La Mancha en Valdepeñas. Met zwarte kersen, bramen, specerijen, zijdezachte tannines en een lange afdronk. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 150cl.
Meer over deze wijn
De wijn wordt gemaakt van de muscat-druif. Versterkte wijn met 15% alcohol en een flinke dosis restzoet. Deze dessertwijn past perfect bij cheese cake tiramisu of crème brûlée. Alcoholpercentage: 15%. Inhoud: 50cl.
Meer over deze wijn
100% chardonnay afkomstig uit de Bourgogne met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ziltig met mineraliteit en de smaak van appel, citroen en natte stenen. Heerlijk bij schaal- en ...
Meer over deze wijn