Hermitage is een kleine top appellatie in de noordelijke Rhône. In dit geval wordt hij gemaakt van 100% marsanne. Hij is bombastisch, rijk en rijp een lekkere combinatie bij kalkoen. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 75cl.
De druiven marsanne en roussanne zijn de ‘Peppi en Kokki’ van de Rhône. Samen zorgen ze voor rijke wijnen met rijpe peren, abrikozen, amandelspijs en honing. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Saint-Joseph is een noordelijke Rhône-appellatie die vooral bekend staat om zijn rode wijnen gemaakt van syrah. Maar er wordt ook wit gemaakt. In het geval van Vidal-Fleury is de ...
Meer over deze wijn
Witte wijn uit Saint-Péray gemaakt van 100% marsanne. Deze biodynamische noordelijke Rhône-wijn is elegant en levendig met appel, bloesem en honing. Heerlijk bij rijke visgerechten met een ...
Meer over deze wijn
Deze witte Rhône wijn is een mix van lokale druiven. Hij wordt gemaakt van 28% viognier, 23% grenache blanc, 22% roussanne, 15% marsanne, 7% bourboulenc en 5% clairette. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De druif pecorino is vernoemd naar de schapen, die van de rijpe druiven snoepen in de wijngaard. Deze Riporta pecorino is vol van smaak en levendig fris. Lekker bij vitello tonnato. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Premier Cru Chablis uit Mont de Milieu krachtig, elegant en complex. Met citroen, witte bloemen en mineraliteit. De ideale wijn bij schaal- en schelpdieren, bij voorkeur oesters. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn