Spectaculaire Siciliaanse witte wijn. Zachtgeel van kleur. Met in de geur intens tropisch fruit (guave, mango), jasmijnbloemen, perzik, abrikoos, citrus en verse acaciahoning. De wijn is rijk, romig en elegant. Je proeft subtiel hout en iets vanille.
Een prachtige eetwijn. Lekker buiten lunchen met een salade of zeevruchten. Dineren kan ook, met pasta met een visroomsaus, verse inktvis, gegrilde vis, wit vlees of iets belegen kazen.
Overige informatie
Berliner Wein Trophy - Gouden medaille (2019)
105 Tesoruccio Pinot Grigio 0.75L nu voor slechts €7.99,-. Pinot Grigio is een druivensoort die we steeds vaker tegen komen, het bekendst is Pinot Grigio uit het Noorden van Italië. Deze ...
Meer over deze wijn
Siciliaanse witte wijn van de nog wat onbekende, maar steeds geliefdere Grillo druif. De kleur is geel als de zon. De wijn heeft geuren van verrukkelijk tropisch fruit als mango, papaja en ...
Meer over deze wijn
De wijn is strogeel, helder en levendig, met gouden hoogtepunten. Fris en mineralig met hints van gele bloemen, perziken en citrusfruit. Lekker en krachtig met aan het einde licht bitter. ...
Meer over deze wijn
068 Luna Argenta Appassite Bianco - 0.75 L nu voor slechts €9.69,-. Zoete abrikoos, rijpe perzik, ananas, muskaatdruiven, mango, bakbanaantjes en toch - verrassend - een frisse finale. - ...
Meer over deze wijn
Zuid-Afrikaanse Chardonnay in bourgogne-stijl. Met een prachtige balans tussen het frisse fruit (citrus, limoen, ananas), zachte butterscotch en kruidig eiken. Je proeft dat de wijn op hout ...
Meer over deze wijn
Een heerlijke zoete witte wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk ...
Meer over deze wijn
Bij de nieuwe Chileense indeling op terroir is de wijngaard rond de oude bodega in Angostura ingedeeld bij het terroir onder invloed van de Andes, dus als 'Gran Terroir de los Andes'. Dit ...
Meer over deze wijn
Deze Appassimento is gemaakt van 100% Negroamaro Passito druiven. De druiven worden drie weken lang gedroogd op de wijnstokken en worden met de hand geplukt. Daarna volgt de maceratie op de ...
Meer over deze wijn