Klassieke blend van de lokale druiven uit de Provence: syrah, grenache en cinsault. In deze elegante rosé ruik je aardbeien, rode kersen en frambozen. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 25cl.
Een van de beschermde herkomstgebieden binnen de Provence is Côteaux d'Aix en Provence. Precies de plek waar deze wijn van de Britse familie Cronk vandaan komt. 'X de Mirabeau' is een ...
Meer over deze wijn
Mousserende rosé uit de buurt van Montpellier gemaakt volgens de méthode traditionelle van chardonnay, grenache en syrah. Je proeft frambozen, aardbeien en de geur van vers gebakken brood. ...
Meer over deze wijn
Deze lekkere rosé van Sicilië, half merlot en half syrah, wordt gemaakt van biologisch geteelde druiven. De wijn is fris met de geur en smaak van aardbei, framboos, beetje kruiden en ...
Meer over deze wijn
De Affresco Rosato is een rosé gemaakt van 50% nero d’avola, 25% merlot en 25% syrah. De lokale nero d’avola zorgt voor stevigheid, merlot maakt hem wat zachter en syrah fruitig en kruidig. ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De druif pecorino is vernoemd naar de schapen, die van de rijpe druiven snoepen in de wijngaard. Deze Riporta pecorino is vol van smaak en levendig fris. Lekker bij vitello tonnato. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn