Deze rode wijn zit vol rood fruit, bramen en frambozen, maar ook zeer kenmerkend is de kruidigheid van de Mencia druif, die voornamelijk in het noordwesten van Spanje wordt geteeld. De wijn heeft 12 maanden houtrijping gehad op vaten van 225 en 300 liter.Heerlijke wijn om, in het voorjaar en de zomer, iets koeler te serverenSoto del Vicario behoort tot Pago del Vicario.
Heerlijk die uitbundige aroma's in je neus! Erg frivool maar vooral gedomineerd door verse aardbeien en frambozen met een pittige rode peper hint. In de mond begint deze rosé spectaculair ...
Meer over deze wijn
Chardonja of Chardonnay? Ik weet het wel. Wat kan het toch verfrissend zijn dat je een keer een Chardonnay drinkt die niet door de houtrijping compleet van zijn DNA af is geraakt. Nee dit is ...
Meer over deze wijn
Neem allereerst een Bourgogne glas. En schenk daar dan deze goudgele krachtpatser in.Tijdens het walsen komen aroma's vrij waaronder: bloemen honing amandel gedroogd fruit boter en vanille ...
Meer over deze wijn
Deze Valenciaanse blend fonkelt mooi in het glas met een heldere zuivere robijnrode kleur. Mooi rijp rood fruit in de neus met een vleugje cacao geroosterde tonen en zoete specerijen.De wijn ...
Meer over deze wijn