Deze wijn met een lange roemrijke traditie, wordt geproduceerd met druiven van de beste rode wijnen uit Piemonte, ongeveer 40% Nebbiolo, 20% Barbera en 40% Dolcetto. De wijn heeft 8 maanden in barriques gerijpt.
Deze wijn heeft een intense robijnrode kleur met paarse tinten. In de neus een intense en aanhoudende bouquet, met geuren van viooltjes en primula, die doen denken aan de lente. Goede body, zeer harmonieus en uitnodigend.
Deze Passo del Bricco gaat goed samen met verschillende gerechten, vooral stoofvlees, pasta en kazen.
Viognier is een moeilijke druif om te verbouwen. Dit komt doordat de druif alleen houdt van een arme, kalkrijke en granieten bodem. Daarbij komt dat de druif precies rijp moet zijn om ...
Meer over deze wijn
Erg aangenaam glas Barbera gemaakt door de boertjes van de Cantina di Vinchio!Vinchio ligt in het noordoosten van de Piemonte dichtbij Nizza. Dit gebied is bij uitstek geschikt voor perfecte ...
Meer over deze wijn
Naast de conventionele wijnbouw maakt San Silvestro ook biologisch gekwalificeerde wijnen, zoals deze barbera. De druiven komen uiteraard uit Piemonte. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze Rosso is de instapper van de biologische wijnen van San Silvestro. Hij rijpt op roestvrijstaal en komt dus niet in aanraking met hout. Zacht en toegankelijk en lekker bij gegrilde ...
Meer over deze wijn
Een karmijnrode kleur met in de geur zeer kruidige, wat aardse tonen kenmerkend voor de Pinotage druif. De smaak is rijp en krachtig met mooie hout tonen en een prettige afdronk die lang nablijft.
Meer over deze wijn
Black stallion is een boutique winery en heeft zo’n 32 hectare aan wijngaarden. Het estate wijnhuis ligt aan de Silverado trail. In 1952 werd het pad aangelegd nadat er verschillende ...
Meer over deze wijn
Zuid-Afrikaanse Chardonnay in bourgogne-stijl. Met een prachtige balans tussen het frisse fruit (citrus, limoen, ananas), zachte butterscotch en kruidig eiken. Je proeft dat de wijn op hout ...
Meer over deze wijn
Deze wijn bestaat voor 100% uit Shiraz. De vergisting vindt plaats in roestvrijstalen tanks bij een gecontroleerde temperatuur. De wijn laat men vervolgens gedurende 4 maanden rijpen in ...
Meer over deze wijn