Intens, kruidig, diep. Donker bosfruit met mokka, rook en vanille uit 12 maanden rijping op Frans en Amerikaans eiken. Finesse uit leisteenbodem. Roept om een vuistdikke T-bone steak van de BBQ.
Meer over deze wijn
De familie Symington is bekend geworden door de productie van port. Maar gelukkig maken ze ook een verrassend goede, biologische rode wijn van de portdruiven tinta barroca en touriga ...
Meer over deze wijn
Gemaakt van portdruiven uit de Douro: 90% touriga nacional met 10% touriga franca. Houtgerijpt met zwart en rood fruit. Rozen, peperige tannines en vanille. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Gemaakt door de familie Symington, wereldberoemd geworden door de productie van port. Deze wijn is net als port afkomstig uit de Douro en wordt ook gemaakt van portdruiven. Stevig, donker en ...
Meer over deze wijn
Interesse voor wijn van vulkanische bodem neemt steeds meer toe. En dan is Italië hét walhalla voor liefhebbers van deze terroirwijnen met alle actieve en uitgedoofde vulkanen. Zelfs als een ...
Meer over deze wijn
Château Nouret ligt in de noordelijke Médoc, vlakbij Civrac en Bégadan en op steenworp afstand van het beroemde, hoog aangeschreven Château La Tour de By waar het zeker wat van weg heeft. De ...
Meer over deze wijn
Als er één familie is die het Super Tuscan-gevoel uitstralen, dan is het wel de familie Ciacci. Met verschillende Azienda's in hun bezit, verspreid over heel Toscane (van Maremmen tot ...
Meer over deze wijn
Toscane is een streek waar geschiedenis, gastronomie en wijn naadloos samensmelten. De glooiende heuvels, warme zomers en koele nachten zorgen al eeuwen voor ideale omstandigheden voor ...
Meer over deze wijn