Mousserende rosé met de frisheid van de Provence en de complexiteit van een wijn die wordt gemaakt volgens de methode die ook wordt gebruikt in de champagnestreek. Met aardbei, framboos, ...
Meer over deze wijn
Op Château de Selle wordt de beroemdste wijn van Domaines Ott gemaakt: Coeur de Grain. Dit duidt op de kleur van de eerste persing van de druif. Een blend van grenache, cinsault, syrah en ...
Meer over deze wijn
Hoewel soms anders wordt gedacht, wordt rosé net als rode wijn van blauwe druiven gemaakt. De druiven gisten echter bij een lagere temperatuur en zijn in de meeste gevallen veel korter in ...
Meer over deze wijn
Heerlijke Zuid-Franse rosé gemaakt van de stoere druif cabernet sauvignon. Daardoor heeft hij kracht en structuur, naast de zomerse frisheid van aardbeien en framboos. Ideale barbecuerosé. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
De wijngaarden liggen aan de Garonne-rivier in Frankrijk en kennen een vergelijkbaar terroir als die van Margaux: de nabijheid van het water tempert het klimaat. Bovendien bevatten de bodems ...
Meer over deze wijn
Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Monbellezio in de Benelux, voorheen Montebello, werd er destijds een speciale Black Label Cuvée geselecteerd van de rijkste druiven van de oogst. ...
Meer over deze wijn
De Nerello Cappuccio druif komt van het Italiaanse eiland Sicilië. Het is een blauw druivenras dat het liefst opgroeit op de rand van de Etna, één van de bekendste vulkanen. Vooral voor rode ...
Meer over deze wijn
In Delle Venezie draait het grotendeels om de knapperig frisse Pinot Grigio's die hier gemaakt worden. De ruim 20.000 hectare aan wijngaarden zijn verspreid over Friuli-Venezia Giulia, ...
Meer over deze wijn