Om Recioto te maken, worden de druiven eerst ingedroogd. Bij de alcoholische vergisting worden niet alle suikers omgezet in alcohol waardoor je een zoete wijn krijgt. Heerlijk bij chocoladetaart. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 50cl.
De druiven worden eind september handmatig van de 40 jaar oude wijnstokken geknipt. Ze worden dan in 6 kilo kratten gelegd die dan in een speciale droogruimte voor ongeveer 100 dagen ...
Meer over deze wijn
Witte Recioto van Garganega-druiven uit Soave. Hij is intens met rozijnen, honing, abrikozen, bananen, appel en vanille. Eigenlijk een dessert op zich! Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 50cl.
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Kort op hout gerijpte blend van garnacha en tempranillo afkomstig uit Toro, La Mancha en Valdepeñas. Met zwarte kersen, bramen, specerijen, zijdezachte tannines en een lange afdronk. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 150cl.
Meer over deze wijn
Deze Cru Bourgeois uit de Médoc is een klassieke Bordeaux met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hij wordt gemaakt van 50% merlot, 45% cabernet sauvignon en 5% petit verdot. Deels ...
Meer over deze wijn
De wijn wordt gemaakt van de muscat-druif. Versterkte wijn met 15% alcohol en een flinke dosis restzoet. Deze dessertwijn past perfect bij cheese cake tiramisu of crème brûlée. Alcoholpercentage: 15%. Inhoud: 50cl.
Meer over deze wijn