Om Recioto te maken, worden de druiven eerst ingedroogd. Bij de alcoholische vergisting worden niet alle suikers omgezet in alcohol waardoor je een zoete wijn krijgt. Heerlijk bij chocoladetaart. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 50cl.
De druiven worden eind september handmatig van de 40 jaar oude wijnstokken geknipt. Ze worden dan in 6 kilo kratten gelegd die dan in een speciale droogruimte voor ongeveer 100 dagen ...
Meer over deze wijn
Witte Recioto van Garganega-druiven uit Soave. Hij is intens met rozijnen, honing, abrikozen, bananen, appel en vanille. Eigenlijk een dessert op zich! Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 50cl.
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
Amerikaanse Chardonnay gerijpt op oude Bourbonvaten. Dit zorgt voor een volle rijke chardonnay met tonen van vanille, abrikoos en gele appel. Perfecte combinatie met romige sauzen of kip. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Voor de Amarone worden de druiven ingedroogd. Het geconcentreerde sap levert een krachtige, stoere, droge wijn op. Vol, bitter en rijk van smaak met een hoog alcoholpercentage. Alcoholpercentage: 15%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn