Kleur: Mooi gerijpt paars en tamelijk ondoorzichtig.Geur: Rode bessen waaronder cassis viooltjes en elegante houttonen.Smaak: Hoge concentratie met edele tannines kersen en pruimentonen.Afdronk: Mondvullend lang aanhoudend.Ongeveer een half uur decanteren!
Na vijftien maanden op grote vaten van Franse eiken, is deze Vallaresso Rossi di Montalcino klaar om de wereld te veroveren. De krachtige Italiaanse rode wijn is net als zijn grote broer ...
Meer over deze wijn
Rosso di Montalcino, dat lang werd beschouwd als het kleine broertje van Brunello, is in feite een wijn van grote onderscheiding en diepte waar de onderscheidende fruitige zwarte kers en ...
Meer over deze wijn
De Rosso di Montalcino is het kleine broertje van de wereldberoemde Brunello. Hij wordt ook gemaakt van sangiovese. Met rode kersen, chocola en pittige zuren. Heerlijk bij pasta, pizza of ...
Meer over deze wijn
Het kleine broertje van de wereldberoemde Brunello di Montalcino. Ook deze wijn is gemaakt van 100% sangiovese, lokaal brunello genoemd. Hij smaakt naar rijpe kersen, vanille en tonen ...
Meer over deze wijn
Rijke kersenkleur met een steenrode rand. Fruit en kruiden combineren harmonieus tezamen met de toast aroma's van de 25 maanden houtrijping op Frans en Amerikaans eiken. Na de nodige ...
Meer over deze wijn
Helgele kleur met lichte groene en gouden reflexen. Ruikt bedwelmend ziltig naar Granny Smith. Er is een prachtige balans tussen knapperige zuren en de fruitpower appel en ananas van deze ...
Meer over deze wijn
Intense robijnrode kleur met violette reflecties. In de neus is de wijn intens en complex, met fruitige, bloemige en mediterrane struikgeuren. De wijn is droog en fris op het gehemelte, met ...
Meer over deze wijn
Van de beste kalk-leemhoudende heuvels in de Monferrato vallei worden de mooiste Barbera druiven geplukt. Wat zijn de kenmerken? Zacht - intense kersensmaak en ouderwetse tannines. Dus heerlijk om bij te eten.
Meer over deze wijn